888sport

888sport er en af de senest ankomne bookmakere på det danske sportsbetting marked. De har med deres velkomstbonus på 1000 kr. lagt sig i mellemsegmentet når det kommer til betting bonus. De har delt deres brand op i flere forskellige websites men de tilbyder også casino spil og poker, men deres bettingdel foregår altså på 888sport.

888ligaen er den bedste danske håndboldrække

Deres spiludbud er ganske godt og hvis man er til spil på håndboldkampe, så er 888sport et oplagt sted. De har som sponsorer på den bedste danske håndboldliga ofte gode tilbud på spil her.

Dog har de ofte en tendens til at køre favoritterne meget langt ned i odds, så det kan betale sig at oddssammenligne med andre websites først.

888sport prøver også at underholde

Deres brugerflade på 888sport er ganske gennemsnitlig og de kunne med fordel gøre deres søgefunktion både mere synlig, men også mere funktionel. De har dog en ganske velfungerende app som gør det ganske nemt at livebette. Det er også værd at nævne deres blog som har ganske fine artikler om alle slags sport, her vil du hurtigt kunne blive både informeret og underholdt.

Så hvis du er på jagt efter en ny bookmaker er 888sport et oplagt valg, de har et stort spiludbud og en ok funktionalitet, kombineret med en god velkomstbonus.

P