Las Vegas hotel guide

Las Vegas hotel guide med friske tips

Uanset om du skal bo på et lowroller budget i udkanten af downtown Las Vegas, eller om du skal bo i highroller suiten på Wynn, så kan det betale sig at sætte sig godt ind i de forskellige hotellers tilbud. Generelt er hotel værelserne i Las Vegas af en ganske fin kvalitet og der er normalt garanti for renlighed og størrelse.

De fleste af hotellerne gennemgår løbenede renoveringer, da de ved at det er et meget konkurrencepræget marked. Det betyder at du kan tillade dig at have fokus på hotellernes beliggenhed og øvrigt tilbud, da værelserne er ganske fine. I denne Las Vegas hotel guide vil vi vise dig nogen af de hoteller, som overall giver dig mest for pengene og lever op til forventningerne.

Las Vegas hotel priser svinger meget

Priser på værelserne svinger rigtig meget, da Las Vegas også er præget af sæsonsvingninger. Da Las Vegas er en af de største konference byer i USA, vil den samlede hotel kapacitet ofte være med til at bestemme prisen. Så det kan betale sig at kigge på sæsonen hvis man kigger efter de billigste hotel værelser i Las Vegas.

Flere af de større Las Vegas hoteller kører ofte noget “udsalg”, hvilket gør at hvis du booker i god tid og i bestemte perioder, så vil du kunne opnå gode hotel priser.

Resort fees hæver den virkelige hotel pris

Når du booker hotel på en bookingportal, vil du blive eksponeret for diverse priser. Men det som de færreste nye turister ved, er at hotellerne har indført et såkaldt resort fee. Man kan argumentere for om det ikke blot er en ekstra pris for værelset, da dette fee er obligatorisk. Hotellerne tager et ekstra fee på mellem 20-50$ pr. døgn og hævder at det er for at du kan bruge deres fitness, Wi-fi, pool m.m.

Brugen af Las Vegas resort fees debateres kraftigt,men der er ikke nogen vej uden om. Så når du booker dit Las Vegas Hotel skal du være MEGET OPMÆRKSOM på om beløbet er inklusiv resort fee, da der ellers kan vente en grim overraskelse.

I weekenden stiger Las Vegas hotel priserne meget

Las Vegas er en party by og inden for acceptabel fly- og køreafstand fra det meste af USA. Det betyder at der som regel er run på i weekenderne, hvilket selvfølgelig afspejler sig på priserne. Så der er ikke unormalt at se priserne stige til det næsten dobbelte i weekenden. Så hvis du gerne vil bo på nogen af de fineste hoteller, så kan det betale sig at booke fra søndag til torsdag, så har du fået en fin rabat. Så kan du eventuelt i weekenden tage ned Downtown og bo billigere.

3 områder du skal kende når du booker Las Vegas hotel

The strip

The strip er betegnelsen for Las Vegas Boulevard og det er her alle de store temahoteller ligger. Det er her de nyeste, største og ofte mest mondæne hoteller ligger placeret. The Strip starter i Nord med det kæmpe Stratosphere Hotel (Tættest på Downtown), som er kendt for sit giganthøje rumskibslignende tårn og slutter i syd med det guldglimtende Mandalay Bay.

Hvis man vælger et hotel på The Strip er du garanteret en rigtig god beliggenhed og du er garanteret underholdning hele vejen rundt. Som regel får du som så mange andre steder i verden, lov til at betale for den gode beliggenhed, men det er stadig muligt at lave en god hotel deal. Leveomkotningerne på The Strip er ret høje sammenlignet med resten af byen. På vores Las Vegas hotel guide vil der løbende komme gode tilbud.

Off Strip – Øst, vest og syd for The Strip

Lidt afhængig af hvor du booker, vil du kunne navigere i forhold til The Strip. Så her skal du vælge hvilken ANDEN side af The Strip du vil booke. Priserne falder som regel noget når man ikke længere er på Stripen, men du kan stadig komme særdeles tæt på. Hvis du er interesseret i at udforske de store tema hoteller, men ikke interesseret at betale boksen for det, vil der ofte være rigtig meget værdi i at booke disse hoteller.

Hvis du kommer fra langt væk fra The Strip, skal du være opmærksom på årstiden du er af sted. Om sommeren kan selv en 400m gåtur i den stegende ørkensol gøre dig meget utilpas. Så orienter dig om transportmulighederne før du booker dit Off Strip Las Vegas Hotel.

Downtown Las Vegas (Det gamle Las Vegas)

Downtown er betegnelsen for den bydel som er det gamle Las Vegas. Der er der også rigtig mange hoteller at vælge mellem og det helt særlige er at de fleste ligger dør til dør. Så hvis man drømmer om ikke at skulle gå for langt i varmen, så kan du her gå ind og ud af det ene afkølede hotel efter det andet. Downtown Las Vegas har en anden charme end på The Strip og her vil du møde flere “skæve”personligheder.  Cenrum af Downtown er gaden Freemont Street som er en lang overdækket festgade, som binder mange af hotellerne sammen. Denne Las Vegas Hotel guide anbefaler at du bor tæt på Freemont Street, både for oplevelsen men også for sikkerhedens skyld.

Priserne på downtown Las Vegas hoteller er meget lavere end på The Strip, Blandt andet fordi hotellerne er ældre og placeringen “dårligere”. Men fordelene ved at på disse Las Vegas hoteller er at priserne på alting er meget lavere. Her koster en flaske vand ikke 5$ og du kan gamble til væsentligt lavere takster.

Hvis du er meget til fest og farver og til måske at møde lidt flere af de lokale – så er dette område et oplagt valg.

P