Unibet

Unibet er en af de store bookmakere på det danske marked og er efterhånden kend af alle oddsere i landet. De har med agressive kampagner og med et stor marketingbudget taget en stor del af det danske spillemarked. Unibet er registreret på Malta og er egentlig stiftet i 1997.

I Danmark er Unibet nok mest kendt for at have Brian Laudrup som frontfigur og efter sigende er det hans egne tip der bliver bragt. Dette medførte blandt andet at Brian Laudrup måtte stoppe hos Tv3, da de ikke anså det for troværdigt at en af deres værter var beslægtet med en bookmaker virksomhed.

Unibet velkomstbonus er attraktiv

Unibet har som så mange andre bookmakere en velkomstbonus og den er i skrivende stund i den højere ende. Nu skal man huske at sammenligne bookmakere inden man vælger. Så det er også værd at nævne at Unibet live spil er blevet en stor del af deres virksomhed og mange danskere gør flittigt brug af deres store udvalg. Unibet har kørt mange forskellige kampagner og som spiller er der som regel flere gode ting at hente hos dem.

Unibets velkomstbonus anses for at være en af de nemmere bonusser at fritspille og har derfor tiltrukket mange nye spillere.

Unibet ligger midt i mellem med deres odds

Når man kigger på odds sammenligningssider er Unibet næsten aldrig helt i top – eller helt i bund for den sags skyld. Unibet har med deres oddsudvalg gjort sig bemærket med at have rigtig mange ting man kan spille på. Det gør det som sportsbetter noget nemmere at “fange” dem på det forkerte ben, men nok også sværere at overskue spiludvalget.

I forbindelse med begivenheder så som Champions League, slutrunder og sæsonstarter er der som regel andre gode tilbud end deres velkomstbonus. Du skal dog sørge for at gennemlæse deres regler og vilkår først, da der kan være særlige gennemspilskrav. De har særlige regler omkring de fleste kampagner som vi råder dig til at sætte dig ind i.

Så når man samlet skal vurdere Unibet så pinger de godt ud på spiludvalg, ok på odds og rigtig godt på velkomstbonusser og kampagnetiltag. De har også en ganske velfungerende hjemmeside og en stærk app der gør sportsbetting nemt for dig i dagligdagen.

P