Ciffertips: Spil på det som kampen IKKE ender

25/09/2017  i Beting strategier

Kan du gætte hvad kampen ikke ender – så er du godt på vej til at lave penge på ciffertips.

Det er rigtig svært at forudsige den korrekte score af en fodboldkamp, hvilket de almindelige bookmakere tjener gode penge på. Når en spiller better på ciffertips omkampens udfald skyder man jo lidt i blinde, hvilket odds ikke altid afspejler. Når man spiller hos eksempelvis Danske spil får du helt almindelige odds på kampene og når du endelig rammer en giver det som regel også gode odds.

Vend ciffertips om til at blive nemt

Problemet med at spille på almindelige ciffertips er at der kan gå længe mellem at du rammer resultatet og du får tømt din spilkonto længe før du får overskud. Hos Betfair på deres spilbørs kan du spille på hvad kampen IKKE ender ved at lave et såkaldt lay bet.

Herunder ser du et lay bet hvor vi spiller på at Arsenal – Bromwich IKKE ender 1 – 0 til Arsenal. Som du kan se på billedet så risikerer/hæfter vi for 74$ som vi taber hvis den ender 1 – 0. Ved ALLE andre resultater vinder vi 9.35$ (10$ minus provision til Betfair).

At sælge ciffertips giver lave odds

 

I praksis får vi odds 1,12 på at Arsenal ikke vinder 1 – 0 – så vi kan ramme hver 9. kamp ved siden af til det odds og stadig have overskud. Fidusen er naturligvis at finde kampe og odds der passer til resultatet. Omvendt gør det også ondt når man taber væddemålet da oddset jo er tilsvarende højt imod en. Derfor skal man have en ordenlig bankroll for at kunne spille præcis denne type ciffertips, da man skal kunne tåle at tabe et par væddemål.

Husk at grådighed ikke betaler sig – så man skal være klar til at sælge sit væddemål når man er tæt på at tabe. Cash out funktionen kan også bruges til at begrænse sine tab når man spiller ciffertips. Her over var vi dog så heldige at mål nr. 2 blev scoret efter 67 minutter og dermed var væddemålet allerede vundet.

 

P