Sportsbetting og gambling

Spiltips baseret på data:
Sammen prøver vi at slå bookmakerne

Vi prøver at analysere store mængder af data, som vi indsamler fra flere forskellige kilder. Ud fra disse data har vi prøvet at skrue intelligente formler sammen, som vurderer chancerne for at vinde. Disse chancer bliver lavet om til spilforslag som du kan benytte dig af.

Spilforslag og betting strategi

Betting strategi

Tag et kig på vores spiltips og vores forskellige betting strategier.

Gambling artikler

Bliv inspireret til at få mere ud af spilbudget

Bliv din egen bookmaker

På Betfairs spillebørs kan du blive din egen bookmaker

* Selv data baserede spiltips giver ingen garantier for gevinster - så spil med omtanke

Vil du have spiltips og tricks til at vinde på oddset, casino og poker?

Bliv GRATIS medlem af Gamblerklub.dk og øg dine vinderchancer 

 

Eksempler på spiltips:

Over 2.5 mål i opgøret mellem Sheffield United og Manchester City
Lørdag tager Sheffield United hjemme på Bramall Lane mod Manchester City. En kamp med utroligt vigtige point på spil for[...]
Over 1.5 mål i første halvleg mellem Manchester City og Leicester
Søndag tager bysbørnene fra Manchester City mod Leicester, i et hæsblæsende opgør med vigtige point på spil. Begge mandskaber har[...]
Chelsea til at vinde med mere end et mål over West Bromwich
Oprykkerne fra West Brombich er i deres to første Premier League-kampe blevet skilt ad med en samlet negativ målscore på[...]

Lær hvordan du bliver din egen bookmaker og tjen penge på sportsbetting

Træt af ikke at vinde penge på sportsbetting?

Så er du havnet det rigtige sted – vi vil lære dig at være din egen bookmaker og du kan lære alt om hvordan du udnytter vores odds tips og din viden om fodbold.

  • Lær at spille på Betfair
  • Få høje odds på fodboldkampe
  • Gratis betting tips

Vi bringer din sportsbetting op på et nyt niveau, fordi vi vil give dig værktøjerne til at spille på Betfair som er helt anderledes sted at spille og som er kendt for at tilbyde de højeste odds på fodbold.

Sportsbetting handler om at få fuldt udbytte af  odds

Det er slut med kun at have den lange fra Danske spil som spilmulighed og vores mange forskellige odds tips tager udgangspunkt i høje odds på spilbørsen Betfair. For her kan du få fuldt udbytte af dine betting tips fordi du spiller mod andre gamblere og derfor ikke er oppe imod bookmakere, hvilket giver dig høje odds i alle markeder.

Betfair er noget særligt fordi du kan:

  • Tilbyde andre dine egne odds
  • Sælge dine væddemål undervejs
  • Finde dit sportsbetting speciale

En bookmaker lever af at sætte odds på fodboldkampe og gerne så lave at han er garanteret en odds gevinst uanset resultatet. Så når du får tilbudt høje odds på dine betting tips er der som regel noget du har overset.

Vi bringer dig de saftigste betting tips og med vores skarpe odds analyser får du en fordel i forhold til de bookmakere du skal ud og slå. Vi sætter fokus på spilforslag hvor du kan slippe ud af dit væddemål når det går skidt og hvor du kan øge dine høje odds når det går godt.

P